Afbeelding

voetbal n SV Hillegom JO17-2 is zaterdag 29 april kampioen geworden in de 2e klasse. Na 9 wedstrijden stond er nog maar één wedstrijd op de planning; tegen de nummer 2, SV Zandvoort JO17-1.

In de wedstrijd op het hoofdveld van de Zanderij moest SV Zandvoort winnen voor het kampioenschap. SV Hillegom had genoeg aan een gelijkspel. Er werden veel kansen gecreëerd, maar de score was met rust 2-0 voor de thuisploeg. Na rust stond het al vrij snel 3-0. Hierna ging de rem erop en was de spanning eraf, toch werden er nog 2 doelpunten gemaakt en eindigde het duel in 5-0. Een terechte kampioen met zes overwinningen, drie gelijkspelen, één verliespartij en 28 doelpunten voor en 11 tegen. | Foto: Chantal Smid.