Afbeelding
Foto: pr

Stoer keramiek in bieb

Lisse n De keramische werkstukken van Marja Heisterkamp zijn te zien in de grote vitrine van de bibliotheek aan de Koninginneweg 79A.

Marja is al haar hele leven geïnteresseerd in creativiteit. De laatste jaren houdt ze zich vooral bezig met keramiek. "Het werken met klei is enorm inspirerend en uitdagend! Ik ben autodidact. Bij een cursus keramiek in Den Haag ontdekte ik dat handvormen mij beter ligt dan draaien. Al mijn werk is met de hand opgebouwd. Mijn werk is geen massaproductie, waardoor het veel arbeidsintensiever is. Daar staat tegenover dat de mogelijkheden van het opbouwen van klei met de hand haast eindeloos zijn. Het is uitdagend om te werken met verschillende technieken; de verrassing zit vaak in het combineren met niet-keramische materialen." De expositie loopt tot eind juni.


Marcel Selier zingt Sinatra in De Taveerne

Lisse n De Taveerne verwacht zaterdag 3 juni, de dag voor Pinksteren, een optreden van Marcel Selier.

Nog voor The Voice Of Holland op televisie verscheen stond deze sympathieke zanger-entertainer al bekend als The Voice van Kennemerland. De zeer muzikale Marcel speelt gitaar, piano, mondharmonica en vooral goed drums. Zijn grootste instrument is echter zijn stem. Met zijn warme geluid en losse timing weet hij het publiek feilloos te raken. De harmonie tussen zang en performance vormt zijn visitekaartje.

Zijn favoriete repertoire is dat van 'The Rat Pack', waarbij hij de grote hits van Sinatra en vergelijkbare nummers zingt. Marcel Selier zorgt met zijn prettige persoonlijkheid voor de perfecte atmosfeer.

Avondvullend

De toegang tot het optreden van Selier is gratis. Het optreden begint rond de klok van 21.00 uur en is avondvullend. De Taveerne zit aan de Wagendwarsstraat 31.