Een groepsfoto op de middenstip. | Foto: Remco Out
Een groepsfoto op de middenstip. | Foto: Remco Out Foto: remco out

Hillegomse kampioenen in de zon

voetbal n Het voetbalseizoen zit er bij S.V. Hillegom er al weer bijna op. Voordat de velden er allemaal uit gaan, moeten natuurlijk eerst alle kampioenen in het zonnetje gezet worden.

De huldiging vond plaats op Hemelvaartsdag wanneer traditiegetrouw ook het marathontoernooi wordt georganiseerd. Voor sommige teams komen er nog toernooien aan, maar de meeste competities zijn echt afgelopen. Het team zaterdag 4 werd op de valreep voor de huldiging nog kampioen. Zij moesten op het hoofdveld hun kampioenswedstrijd spelen die ze wonnen.

Ze zouden ieder geval al naar voren mogen komen, want ook de beker hadden ze binnen weten te slepen. (Zie artikel onderaan deze pagina.)

Een voor een werden de negentien teams naar voren geroepen.

Bij de middenstip kregen ze onder luid applaus hun medaille omgehangen, waarna er ook nog een groepsfoto voor de tribune werd gemaakt.


Van der Putten & Dunweg gaat verhuizen

Lisse n Vanaf medio juni is Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg gevestigd aan de Heereweg 21. Van der Putten & Dunweg is een particulier, onafhankelijk familiebedrijf, dat sinds 1908 begrafenissen en crematies verzorgt in de Duin & Bollenstreek.

Om de uitvaartwerkzaamheden verder te kunnen uitbreiden is Van der Putten & Dunweg een strategische samenwerking aangegaan met het Crematorium Duin & Bollenstreek. Dit is gelegen aan de Achterweg-Zuid 62. Met de verhuizing hoopt de uitvaartverzorger een stap voorwaarts te hebben gezet om klanten in de Duin & Bollenstreek nog beter te kunnen bedienen.
Door toenemende activiteiten werd het Uitvaarthuis Van der Putten aan de Heereweg te klein. Er was onvoldoende parkeergelegenheid en de locatie voldeed niet meer aan de huidige eisen, die het bedrijf aan een modern uitvaartcentrum stelt. In de regio is lang gezocht naar een geschikte locatie. Van der Putten & Dunweg is er trots op dat het bedrijf verhuist naar Heereweg 21, het kantoorpand Heerestaete. Hier worden de afdelingen Uitvaartzorg en Administratie gehuisvest en worden relaties en klanten ontvangen. Zondag 2 juni houdt Van der Putten & Dunweg een inspiratiedag om iedereen kennis te laten maken met de mogelijkheden op het gebied van uitvaartzorg.


Nieuw kookteam bij Salvatori

Lisse n In de zomermaand is Eetcafé Salvatori op woensdag 7, 14 en 21 juni weer open voor een paar lekkere en gezellige maaltijden.

Vorige maand zijn door omstandigheden de maaltijden voor mei niet aangekondigd. Zodoende is de introductie van het nieuwe kookteam ook niet aan de orde gekomen. Even voorstellen dus: team Rob (bestaande uit Robert, Patricia en Trudy) gaat in het vervolg meedraaien in het Eetcafé-rooster. Dit team mag meteen aan de slag op 7 juni, dus kom gerust kennismaken. Op 14 juni onthaalt team Marjo ons weer op de Indische keuken en vervolgens als laatste in de serie, op 21 juni, doet team Loes z'n uiterste best weer om het iedereen naar de zin te maken. De slogan 'Kom kennismaken en proeven en genieten van een unieke sfeer' geldt nog steeds en... vergeet je mok niet. Aanmelden steeds op de maandag voorafgaand aan genoemde datum bij Anneke Boogerd alleen telefonisch 0641970366. Belinstructie: van 08.00 tot 08.30 uur kunnen alleen de buurtbewoners zich aanmelden, tot 50% van het totale maximum aantal. Van 08.30 tot 09.00 uur kunnen alle overige bezoekers zich aanmelden.

Kosten

Het eetcafé is geopend vanaf 17.30 uur, maaltijd: 18.00-19.30 uur. Kosten: Volwassenen 4 euro en kids t/m 12 jaar betalen 2 euro.


SV Hillegom 4 pakt de dubbel

voetbal n Bij SV Hillegom werd donderdag 25 mei het jaarlijkse Marathon Toernooi gespeeld.

Als klap op de vuurpijl moest SV Hillegom 4 de laatste competitiewedstrijd spelen.

Er moest gewonnen worden tegen DEM uit Beverwijk om kampioen te worden.

Onder grote belangstelling werd de winst binnengehaald met een klinkende 7-0 overwinning. Na het winnen van de KNVB Beker en het Kampioenschap werd het seizoen waardig afgesloten.

Een blij elftal na afloop van de kampioenswedstrijd. | Foto: pr