De musicalklas is er bijna klaar voor. Ze spelen in juni drie voorstellingen van de musical Koning Sssh.
De musicalklas is er bijna klaar voor. Ze spelen in juni drie voorstellingen van de musical Koning Sssh. Foto: pr

Musicalklas Fioretti College geeft drie voorstellingen van Koning Sssh

Lisse n Evenals voorgaande jaren zal ook dit jaar de musicalklas van het Fioretti College een reeks voorstellingen spelen.

Na een periode van acht maanden repeteren en voorbereiden onder leiding van regisseur/docent Willem-Jan Kinds zijn de spelers en het team eromheen bijna zover dat ze een nieuwe voorstelling kunnen laten zien.

Vloek

De musical van dit jaar heet 'Koning Sssh'. Het is het verhaal over een ver land in de Middeleeuwen waar Koning Sssh regeert. Het volk is verdrietig. De koning heeft namelijk iedereen verboden te musiceren. Wanneer prinses Melody (zijn dochter) te horen krijgt dat hun land door de Notenkraker is vervloekt, gaat zij met een aantal leeftijdgenoten op reis om te proberen de vloek te doorbreken. Melody wil namelijk maar één ding in haar leven en dat is zingen. Maar de tijd dringt, want telkens als er ergens in het land muziek gemaakt wordt, zal zij een maand korter te leven hebben. Zal de vloek op tijd doorbroken worden? Kortom, een spannend verhaal met veel zang, dans en drama, maar ook met de nodige humor. De voorstellingen worden gespeeld op 7, 8 en 9 juni, steeds om 19.30 uur in de aula van het Fioretti aan de Sportlaan. Kaarten zijn te reserveren bij de spelers, aan de kassa en op www.fioretti.nl