De Bollenband speelt tijdens de high tea.
De Bollenband speelt tijdens de high tea. Foto: pr

High tea in De Beukenhof met De Bollenband

Lisse n In het kader van het zomerprogramma organiseert De Paraplu op zondag 25 juni van 14.00 tot circa 16.30 uur een high tea in de grote zaal van de Beukenhof aan de Eikenlaan 2.

Deze high tea wordt opgeluisterd met muziek gespeeld door 'De Bollenband' van stichting De Zevensprong. Deze vrijwilligersorganisatie stelt zich sinds 1971 ten doel: het organiseren van creatieve, sportieve en sociale activiteiten ten behoeve van verstandelijk en/of meervoudig gehandicapten.

Ritmegroep

De Bollenband bestaat uit 34 muzikanten en 9 vrijwilligers. De ritmegroep is verdeeld in trommelaars, mensen met tamboerijnen, stokjes en sambaballen. Het repertoire van deze band varieert van Bach tot Bizet en van Beatles tot Bauer. Het wordt ongetwijfeld een gezellige middag: onder het genot van allerlei lekkere hapjes en verschillende soorten thee met elkaar van gedachten te wisselen en ondertussen kijken naar het optreden door De Bollenband.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 22 juni bij Lia van der Westen, tel. 414927 of e-mail: liavanderwesten@tele2.nl of bij Lida Zoet tel. 410331 (na 17.00 uur) of e-mail: lidazoet@hotmail.nl. De kosten bedragen 3 euro inclusief thee en lekkere hapjes. In verband met de inkoop is voorinschrijving noodzakelijk.

Stichting De Paraplu organiseert activiteiten voor senioren in Lisse en wil kwetsbare ouderen weer onder de mensen brengen.