Klaverjasdag in 't Poelhuys

Lisse n Zaterdag 14 oktober organiseert Stichting BESCAL een Klaverjasmarathon in 't Poelhuys van 10.00 tot 18.00 uur.

We spelen Rotterdams en verplicht gaan. De inleg van deze dag is 27,50 euro. Deelnemers krijgen hiervoor een kop koffie met koek, een kop soep en twee lekkere broodjes en een borrelhapje. Tot slot een buffet om 18.00 uur. Aanmelden kan uiterlijk tot en met 10 oktober. Vol is vol. Neem voor info en inschrijving telefonisch contact op met Jantje Moed 06 412 123 98 of Jan Schenk 0252 86 19 33.


Brokking & Bokslag 20 jaar

Regio n Twintig jaar geleden introduceerde Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding als een van de eersten een nieuwe manier van werken in de uitvaartzorg.

Waar het uitgangspunt eerst was: 'wat hoort', werd nu: 'wat wilt u'. Van afstandelijk naar persoonlijk, van sturend naar luisterend en begeleidend. Met als leidraad: steun geven vanuit het vertrouwen in de eigen kracht van ieder mens. Marry Brokking, Anne-Marie Bokslag en Corrie Koenderman begonnen met deze benadering, wat destijds een volstrekt nieuwe manier was om met de dood om te gaan. De dames Brokking, Bokslag en Koenderman hebben intussen het stokje overgedragen aan een nieuwe generatie vrouwelijke uitvaartleiders. Een hecht team dat geïnspireerd een familie wil begeleiden en dat met warmte en betrokkenheid doet. Om haar cliënten te bedanken, wordt een samenkomst gehouden op donderdag 5 oktober van 17.00 tot 19.00 uur in het Afscheidshuis aan de Herenweg 92 in Heemstede. Marry Brokking vertelt over de geschiedenis van het bedrijf en Maya Stomp over haar pas uitgekomen boek 'Wij weduwen zijn een taai volkje'. Verder is er muziek en bij mooi weer worden de gasten ontvangen met een drankje en iets lekkers in de tuin van het Afscheidshuis.