Vrouwengroep gaat sporten

Lisse n In Buurthuis Salvatori wordt elke tweede zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur een internationale vrouwenbijeenkomst gehouden.

Zaterdag 14 oktober staat in het teken van sport en spel. Om 10 uur staat de koffie klaar en vanaf 10.30 uur kan er onder meer gesjoeld en getafeltennist worden. Het gaat niet om winnen, maar om gezellig samen sportief bezig zijn. De activiteit is bedoeld voor vrouwen uit allerlei culturen en landen, dus ook uit Nederland. Deelname aan de activiteit is gratis.


Penaltyserie woensdag over

Lisse n De strafschoppenserie tussen FC Lisse en HSV Hoek moet over.

Dat heeft de voorzieningenrechter bepaald. De strafschoppen worden woensdag om 21.00 uur opnieuw genomen op Ter Specke.


Koper voor Oude School gevonden

Lisse n De gemeente heeft een koper gevonden voor De Oude School aan de Heereweg.

De verkoop verloopt via een inschrijvingsprocedure. Van de vijf inschrijvers die de tweede ronde haalden, hebben er vier hun definitieve plan (dat uitgaat van behoud en renovatie van het gebouw) op 15 september ingediend. Een van hen is nu als koper aangewezen en heeft tot 26 oktober tijd om de koopovereenkomst te tekenen. De gemeente maakt de koper pas bekend als er getekend is. Over de andere deelnemers worden geen mededelingen gedaan. Dat is zo overeengekomen bij de inschrijvingsprocedure, meldt de gemeente.