Rummikub in de Vosse

Hillegom n Gewoon even gezellig een spelletje spelen met elkaar. Dat kan elke dinsdag in De Vosse tijdens de rummikub-avond.

Alleenstaand, verliefd, verloofd getrouwd, of samen met een vriend of vriendin. Jong of oud: iedereen is welkom. Er is geen niveau of competitie en de entree is graties. De eerstvolgende activiteit staat gepland op dinsdag 24 oktober om 19.30 uur. Inschrijven is niet nodig.


The Boss Baby in Solution

Hillegom n De vertoning van de tweede kinderfilm van het seizoen staat gepland op zaterdag 21 oktober.

Speeltuin Kindervreugd is ook weer betrokken in de organisatie. Dit betekent dat de leden van Kindervreugd korting krijgen. Leden van de speeltuin betalen 1 euro en niet-leden 2 euro. Locatie en samenwerking tussen Welzijnskwartier en Solution wijzigt niet. Dus is er elke maand in Solution (Van den Endelaan 7) op groot scherm een leuke film te zien. De film is toegankelijk voor kinderen en jongeren vanaf groep 1. De film begint om 14.00 en vanaf 13.45 zijn de deuren open. De film is voor kinderen, dus niet voor volwassenen. Tijdens de pauze is er een zakje chips en limonade gratis. Het is ook weer mogelijk om een, niet persoonsgebonden, rittenkaart kopen. Hiermee kunnen de kinderen tien keer naar de film. Deze kaart kost 15 euro. Zaterdag 21 oktober draait: The Boss Baby. Reserveren is niet nodig. Meer info via jongerenwerk Welzijnskwartier Hillegom, Richard Grimbergen, 06-10704075 of kijk op FaceBook.