Afbeelding
Foto: PR

Herinneringsgroep bij Het Uitvaarthuys

ROUW n Wanneer je iemand waarvan je veel hield, verloren hebt, volgt er een periode van rouw. Het kan heel troostend zijn om ervaringen en gevoelens rondom rouwen te delen in ontmoeting en gesprek en elkaar zo weer wat op weg te helpen.

Daarom start Het Uitvaarthuys Noordwijkerhout op maandag 6 november van 14.30 tot 16.30 een herinneringsgroep voor mensen die hun partner verloren hebben. Daarna om de week, in totaal 6 samenkomsten. Hier zijn geen kosten aan verbonden, ook niet als de uitvaart door een collega-uitvaartonderneming is verzorgd. Na aanmelding volgt een gesprek om met elkaar kennis te maken en verdere vragen te stellen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Nel van Doorn telefoon: 06-37601374 of bij Het Uitvaarthuys 0252-376942 of 06-16279821. Het Uitvaarthuys is gevestigd aan de Dorpsstraat 31 in Noordwijkerhout.


'Haal je oppasdiploma!'

Hillegom n In Jongerencentrum Solution start 15 november (19.00-20.30 uur) de gratis cursus 'Haal je oppasdiploma!' voor tieners tussen de 13 en 16 jaar.

Vind jij kinderen leuk? Pas jij weleens op bij gezinnen? Wil jij goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of wil je gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

De cursus is gratis en bestaat uit drie bijeenkomsten. Aanmelden kan via www.cjg