Afbeelding
Foto:

Groot sinterklaasfeest bij Villa Flora

HILLEGOM n Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is bij Villa Flora, de zaterdag na de intocht een groot sinterklaasfeest.

Dit jaar is het feest op zaterdag 25 november, van 14.00 tot 16.00 uur. Net als voorgaande jaren wordt het feest weer gepresenteerd door Marco de Hollander, die dit op zijn eigen spontane wijze doet. Den Hollander is het vaste gezicht tijdens het sinterklaasfeest in Hillegom geworden en doet de presentatie met heel veel plezier. Het gebeuren is in een ander jasje gestoken en er is besloten er een plaatselijk karakter aan te geven. In plaats van artiesten, die hebben opgetreden bij The Voice en het Junior Songfestival zullen dit jaar plaatselijke talenten de kans krijgen om zich te presenteren. Zo treden tijdens het feest Alisa en Wessel op, leerlingen van de Hillegomse Gitaarschool en Milan Couzijn. Zij hebben wekenlang geoefend voor Sinterklaas.

Verder zijn er leerlingen van Dansgroep Danspas aanwezig, die de Sint, zijn pieten en natuurlijk het publiek zullen trakteren op hun danskwaliteiten.

Uiteraard worden er tussen de optredens door spelletjes gedaan. Zo is er een Rad van Avontuur, kunnen de kinderen ballen gooien en pepernoten sjoelen. Ook is er een pietendisco. Meer info bij Villa Flora of email acornelissen@snelnet.net.