Afbeelding
Foto: pr

Maan en Anita Meyer naar 'Avondje Uit in Lisse'

Lisse n Bij veel mensen staat de laatste zaterdag van januari al geblockt in de agenda, want dan vindt traditiegetrouw het muziekfestijn 'Avondje Uit in Lisse' plaats. De 33e editie wordt gehouden op zaterdagavond 27 januari 2018.

Afgelopen week heeft de organisatie (carnavalsvereniging De Gaapstokken) de line-up bekendgemaakt en die telt twee hoofdacts! Naast het optreden van The Voice of Holland-winnares Maan kan het publiek ook genieten van Anita Meyer op het podium. De gehele avond wordt weer muzikaal omlijst door de populaire band SLAMM.

Anita Meyer is een van de twee hoofdacts tijdens het Avondje Uit en het optreden is bijzonder te noemen. Zo stond Anita ook op het podium tijdens de allereerste editie van Avondje Uit in 1984. Toentertijd nog in de Hobaho-hallen naast Lee Towers. Anita is nog steeds in staat van iedere gelegenheid een groot feest te maken.

Ook Maan betreedt het podium van Avondje Uit in Lisse. Zij won in 2016 TVoH en timmert sindsdien hard aan haar solocarrière. Inmiddels heeft Maan haar plek in de Nederlandse muziekwereld overtuigend veroverd. Haar naamsbekendheid werd nog groter dankzij haar deelname aan 'Beste Zangers' waarbij zij tijdens de editie 2017 wekelijks prachtige hits ten gehore bracht.

Toegangskaarten (17,50 euro per stuk) zijn inmiddels verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten (zie www.avondjeuitinlisse.nl). De toegang tot het evenement is voor bezoekers vanaf 18 jaar en ouder en legitimatie is verplicht. Meer informatie is te vinden op www.avondjeuitinlisse.nl