Verbogt en Van der Poel maakten samen de hartverwarmende voorstelling Montere Weemoed. | Foto: Jano van Gool
Verbogt en Van der Poel maakten samen de hartverwarmende voorstelling Montere Weemoed. | Foto: Jano van Gool Foto: Jano van Gool

Voorstelling met Lisses tintje: 'Montere Weemoed'

Lisse n Auteur Thomas Verbogt en singer-songwriter Beatrice van der Poel brengen maandag 11 december een hartverwarmende collage van prachtige weemoedige liedjes en komische verhalen in Theater Floralis.

Het gaat over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie. Beatrice van der Poel, afkomstig uit Lisse, maakte diverse theaterprogramma's en albums. Haar laatste voorstelling Electric Lady was een ode aan Jimi Hendrix en oogstte 4 sterren-recensies. Ze leest regelmatig luisterboeken voor waaronder de familiekroniek Judas van Astrid Holleeder en in 2015 won ze de Luisterboek Award voor de bestseller van John Green, Een weeffout in onze sterren.

Verbogt

Auteur Thomas Verbogt schreef diverse romans, toneelstukken, columns en verhalenbundels en werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 voor zijn boek Als de Winter voorbij is. Samen met Van der Poel maakte hij eerder het luisterboek Het Toeval dat Geluk heet.

Kaarten

De voorstelling op 11 december begint om 20.30 uur. Kaarten (vrije zitplaatsenkeuze) à 15 euro zijn verkrijgbaar bij www.cinemafloralis.nl/theater/programma en bij boekhandel Grimbergen Heereweg 237.