Afbeelding
Foto: ac

Hillegom n Bij Villa Flora werd zaterdag 25 november voor het vijfde achtereenvolgende jaar het Grote Sinterklaasfeest gehouden.

De Sint en zijn hoofdpiet maakten hun entree in een golfkarretje. De presentatie was weer in handen van Marco de Hollander die er uiteraard een echt feestje van wist te maken. Er was gekozen voor een oud-Hollands concept maar dan in een 2017-jasje gestoken, hetgeen betekende dat er veel werd gezongen en gedanst en er ouderwetse pietenspelletjes werden gehouden.

Dansschool en de gitaarschool waren aanwezig en door de kinderen werd er uitbundig meegezongen en -gedanst. Sinterklaas verliet het pand weer op dezelfde wijze als hij deze was binnengekomen, in het golfkarretje.

De zesde editie van het grote Sinterklaasfeest staat alweer gepland in 2018, de zaterdag na de intocht van Sinterklaas in Hillegom.


Repair Café Lisserbroek 2 december

LISSERBROEK n Er is 2 december weer een Repair Café-middag in De Meerkoet.

In het Repair Café worden, voor zover dat nog mogelijk is, allerlei apparaten of dierbare spulletjes gemaakt die stuk zijn gegaan. Ook voor het verstellen van kleding kan men er terecht. Het Repair Café aan de Krabbescheerstraat 1 is open van 13.30 tot 16.00 uur. Met vragen over reparaties kan men contact opnemen met Willemke Schefferlie via (0252) 348004.

Het Repair Café Lisserbroek is een activiteit van Lisserbroek SamenMeer.