Afbeelding
Foto: pr

Nieuwjaarsparty met Run4Cover in De Meerkoet

Lisserbroek n Feestband Run4Cover geeft zaterdag 6 januari haar jaarlijks terugkerende nieuwjaarsparty in dorpshuis De Meerkoet. Het belooft weer een knalfeest te worden.

Je kunt gaan genieten van hits uit alle decennia vanaf de jaren 60, originele medleys, een vernieuwde lichtshow en natuurlijk de vaste dj die het publiek de hele avond aan het dansen houdt. Het repertoire is weer sterk vernieuwd en met Beyoncé, Kiss, Beastie Boys, Gustavo Lima en Queen laten ze een frisse sound horen. Natuurlijk zorgen ook de Run4Cover-classics zoals de Rave-medley en de vele Hollandse krakers ervoor dat het dak eraf gaat. Dat krijgen deze zes dynamische muzikanten altijd voor elkaar. Zaal open 21.00 uur, aanvang concert 21.45 uur, einde 01.00 uur.

Run4Cover-fans weten dat je op tijd moet zijn voor toegangskaarten voor de nieuwjaarsparty. Het is steevast uitverkocht. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop bij het dorpshuis aan de Krabbescheerstraat 1 in Lisserbroek.


Koppelklaverjastoernooi en oliebollen eten

Lisserbroek n Zoals men van de Lisserbroekse Klaverjasclub gewend is, wordt het jaar uitgeluid met een gezellige klaverjasavond.

Dit jaar gebeurt dat op donderdag 28 december, uiteraard in De Meerkoet. Aanvang van het koppelklaverjastoernooi is 20.00 uur. Er zijn waardebonnen te winnen die naar keuze, zowel vlees als vis, kunnen worden ingewisseld. Uiteraard zullen de oliebollen niet ontbreken. Er wordt op z'n 'Rotterdams' gekaart.

Waardebonnen

De kosten bedragen 5 euro per persoon, inclusief koffie of thee. Graag een plek reserveren als men deel wil nemen: 0252 - 413457.