Annelies Osinga en Andrea Willemse. | Foto: pr
Annelies Osinga en Andrea Willemse. | Foto: pr Foto:

8.543 euro voor Adamas

Hillegom n Namens de SamenLoop voor Hoop Hillegom kon commissielid Andrea Willemse een cheque met een bedrag van 8.543 euro overhandigen aan Annelies Osinga, coördinator van het Adamas Inloophuis.

De uitreiking vond plaats in het Adamas Inloophuis in Nieuw Vennep. Willemse: "Tien procent van de opbrengst van de SamenLoop in Hillegom komt ten goede aan het Adamas Inloophuis. Het is geweldig dat onze teams en sponsoren zo'n prachtig bedrag bijeengebracht hebben. Wij hopen dat het Adamas Inloophuis mooie dingen kan doen met dit bedrag." Het Adamas is een inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Je kunt in het inloophuis terecht voor een kop koffie en een luisterend oor. En voor verschillende activiteiten die je ontspanning, kracht en zingeving kunnen bieden. Osinga: "We zijn ontzettend blij met deze donatie van de SamenLoop in Hillegom.

Geld bestemd voor nog betere begeleiding

We zullen dit bedrag inzetten voor mensen in de palliatieve fase, onder andere voor groepsbijeenkomsten. Met dit mooie bedrag kunnen wij deze mensen begeleiden en een bijdrage leveren om het afscheid een betere plek te geven, waarbij de nabestaanden zich gesteund voelen."

Meer informatie over het Adamas Inloophuis: www.adamas-inloophuis.nl