Afbeelding
Foto: pr

Cardoso Ribeiro bij PvdA op 1

Hillegom n Teresa Cardoso Ribeiro is unaniem gekozen als lijsttrekker van de PvdA Hillegom.

Teresa staat voor verbinding tussen landelijke kansen, regionale samenwerking én lokale eigenheid. Op plaats 2 staat Peter Kaptein, penningmeester van de partij. Eerder was Peter al actief als burgerraadslid. Raadslid Annemieke van Dijk doet na 12 jaar lidmaatschap van de Hillegomse Gemeenteraad een stapje terug. Partijvoorzitter Gerrit Kleijheeg, voormalig wethouder welzijn, onderwijs en volksgezondheid, en Annemieke zijn de hekkensluiters op de lijst. Vanuit plaats 7 en 8 dragen zij hun steun uit voor de lijst van de PvdA Hillegom.


Bereikbaarheid WelzijnsKompas

REGIO n WelzijnsKompas Hillegom-Lisse is van 25 december t/m 1 januari op beide locaties gesloten. De medewerkers van WelzijnsKompas wensen iedereen fijne feestdagen toe. Zij zijn op 2 januari weer van 09.00 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar op 0252-757100.


Josephschool naar ouderen

Lisse n Elk jaar besteedt de St. Josephschool rond Kerstmis aandacht aan een goed doel.

Dit jaar was het thema 'Een hart van goud'. De leerlingen hebben zich hierbij enthousiast ingezet voor de ouderen in Rustoord en Berkhout. De bijdrage per groep liep uiteen van op locatie spelletjes doen en kerstliedjes zingen tot het brengen van versierde potjes met led-verlichting en placemats voor op de tafels van het restaurant. Ook zijn er kerstkaarten gemaakt. Zowel de leerlingen als de ouderen hebben hier een warm gevoel aan overgehouden. Kijk voor enkele foto's op www.lissernieuws.nl, zoek op Josephschool.


Open avond CultuurBeleving

Hillegom n Omdat er begin 2018 weer een groot aantal cursussen start, houdt Stichting CultuurBeleving Hillegom een Open Avond in De Kulturele Raad op woensdagavond 3 januari tussen 18.30 en 20.00 uur. Een aantal docenten is aanwezig om tekst en uitleg te geven over diverse cursussen.