Afbeelding
Foto:

Spaaractie Jumbo Van Beest voor sportverenigingen in Hillegom

punten n Klanten van de Jumbo van Beest aan de Jonkheer Mockkade in Hillegom kunnen vanaf woensdag 7 februari sparen voor de lokale sportclubs.

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten een gratis sportverenigingspunt voor sportmaterialen. Zij mogen zelf bepalen aan welke van de deelnemende sportverenigingen zij de gespaarde punten doneren. De 'Sparen voor je sportvereniging' actie loopt tot en met 27 maart. De volgende sportverenigingen doen mee aan de spaaractie bij Jumbo van Beest: SV Hillegom, Manege Hillegom, BCH Hillegom, Olympia '80, Gymnastiekvereniging 'Jahn', SDO Hillegom, Squash Hillegom en HTC Hillegom.

De door klanten gespaarde punten worden per sportvereniging omgezet in een geldbedrag die beschikbaar wordt gesteld door Jumbo van Beest. Hiervan kunnen de verenigingen zelf benodigde sportmaterialen zoals hesjes, ballen, goaltjes, pionnen en dergelijke aanschaffen.

"De 'Sparen voor je sportvereniging' actie sluit goed aan bij onze maatschappelijke doelstellingen. Sporten is belangrijk voor ons welzijn en ook voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Ik vind het geweldig dat onze klanten hun favoriete sportverenigingen kunnen steunen met materialen waardoor meer mensen, jong en oud, in beweging kunnen komen", aldus Ferry van Beest, ondernemer van Jumbo van Beest.


Jazz in Flora

Hillegom n De laatste zondag van elke maand in 2018 kan er in Villa Flora, Hoofdstraat 55, weer genoten worden van live jazzmuziek.

Onder de noemer Jazzy Sunday Afternoon speelt trio Cees Diepeveen iedere maand met een andere gastsolist. Het jazztrio bestaat, met Cees Diepeveen op piano, Hans Brouwer op contrabas en drummer Rob Janse. Gastsolist voor de maand januari is tenorsaxofonist Chris Dee, die eerder optrad in Villa Flora. Chris is een actieve sessionmuzikant en woont in Groot Brittanniƫ te Bedford (ongeveer 100 km ten noordwesten van Londen). Voor zijn werk als ict-er verblijft Chris Dee enkele weken per maand in Nederland en woont dan in Aalsmeer. Het jazzoptreden op 28 januari duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur.

De toegang is gratis.