Afbeelding
Foto:

n Zilveren jubileum voor woninginrichting Van Stein

Hillegom n "Deze dagen zijn echt een beetje aan me voorbij gegaan", laat Rinus van Stein weten. "Zoveel mensen, zoveel cadeaus, zoveel felicitaties!"

In de winkel aan de Hoofdstraat 26 was het tijdens de feestelijke open-huisdagen op donderdag 18 en vrijdag 19 januari een komen en gaan van oude en nieuwe klanten, bekenden en onbekenden, vrienden en familie. "We hebben zeker zo'n 250 man over de vloer gehad, fantastisch!" Rinus en zijn vrouw Yvonne zijn enorm trots op wat ze de afgelopen 25 jaar hebben bereikt, samen met de inzet van hun team van adviseurs en stoffeerders.

Tijdens het open huis waren het niet alleen bekenden die zij in de winkel zagen, maar ook veel nieuwe gezichten die hun weg naar de showroom wisten te vinden. Een van hen woonde jaren in Hillegom, maar verhuisde naar Noordwijkerhout. Ze wist wel van het bestaan van woninginrichting Van Stein, maar was nog nooit binnen geweest. "Ik las over het open huis in 'Ondernemers in Beeld' en dacht: ik ga eens een kijkje nemen. Ik ben aangenaam verrast door het aanbod! Bovendien zou je van de buitenkant niet zeggen dat de zaak zo groot en dat er zoveel keuze is."

Echtpaar Van Stein hoopt met haar team nog vele jaren in de interieurbranche actief te blijven.

| Foto en tekst: Caroline Spaans