Uitslag Bel Air

bridge n De bridgers van bridgevereniging Bel Air hebben weer een kaartje gelegd. De beste drie paren staan hieronder; een uitgebreid verslag op www.dehillegommer.nl.

A lijn

J Zwaneveld/J Warmerdam 64,29%

K Doorn/P vd Raad 59,82%

S en P vd Raad 56,25%

B lijn

J en K Gilijamse 57,29%

A Hulsebosch/T Uitendaal 55,73%

M v Lamoen/L Couvee 55,21%


Wandelen met Groei & Bloei

Lisse n De afdeling Bollenstreek van KMTP/Groei & Bloei gaat samen met Natuur en Milieu Educatiecentrum 'De Groene Bol' een zestal wandelingen organiseren, onder de titel Boom & Co.

Tijdens deze wandelingen wordt aandacht geschonken aan de verschijningsvormen van bomen en struiken gedurende het hele jaar. Bomen herkennen aan de hand van de knoppen en schors. Bomen in bloei zien staan, zoals beuken, eiken en berken. De diverse bladvormen en de vruchten komen ook aan bod. Naast de aandacht voor de houtige gewassen kijken de deelnemers ook naar kruidachtige planten op de grond. Alles wordt op een eenvoudige manier uit de doeken gedaan, zodat iedereen die belangstelling heeft voor de natuur mee kan doen. Tijdens de wandelingen wordt ook aandacht besteed aan de natuurlijke processen die plaats vinden in de natuur.

De wandelingen duren zo'n anderhalf uur en vinden plaats op het landgoed Keukenhof. Men start steeds om 14.00 uur bij 'De Groene Bol'. Meedoen is kosteloos en je van tevoren opgeven is niet nodig.

De data waarop de wandelingen plaatsvinden: 3 februari, 7 april, 12 mei, 7 juli, 8 september en 17 november. Na afloop kunnen deelnemers eventueel nog een consumptie gebruiken in de Hofboerderij (op eigen rekening).