MuBo kijkt al uit naar de première van Guys & Dolls. | Foto: pr
MuBo kijkt al uit naar de première van Guys & Dolls. | Foto: pr Foto:

MuBo speelt Guys & Dolls

Lisse n In de weekenden van 25 en 26 mei en 1 en 2 juni mag Lisse zich rijk rekenen met een heuse nachtclub. MuBo speelt dan de komische en romantische Broadwayhit Guys & Dolls, op locatie in De Nachtegaal.

Stoere gokkers, poeslieve danseressen, het Leger des Heils en nachtclubzangers, allen zullen zich begeven naar The Hotbox. Voor Lissenaren ligt het plezier op een steenworp afstand van de voordeur.

Nachtclub

Met bekende nummers als 'Luck be lady' en 'Sit down you're rocking the boat', gespeeld door een dertigkoppig orkest, staat Guys & Dolls ongetwijfeld garant voor een swingende avond. Waan je in het New York van de jaren 50 wanneer je midden in de nachtclub stapt en plaats neemt aan een van de tafels. Een niet te missen voorstelling waarvoor kaarten vanaf nu te koop zijn. De vorige MuBo productie, CHESS, was meerdere malen uitverkocht, dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen.

Beperkt aantal kaarten

Ga naar de vernieuwde website van MuBo om een impressie te krijgen van de kwaliteit waar MuBo altijd naar streeft en laat je gelijk verleiden een gokje te wagen en die felbegeerde kaarten te bemachtigen. Let op, er is maar beperkt plaats! Dus koop die kaarten en geniet van het speltakel dat Guys & Dolls heet.

MuBo speelt Guys & Dolls op 25 en 26 mei en 1 en 2 juni in De Nachtegaal, Heereweg 10 in Lisse. Kaarten zijn te verkrijgen via www.stichtingmubo.nl of via VVV Lisse.