In februari kan men bij De Waterkanten gratis groepslessen in het water uitproberen. | Foto: pr
In februari kan men bij De Waterkanten gratis groepslessen in het water uitproberen. | Foto: pr Foto: pr

Aqua Experience Maand

Lisse n Na het succes van de Aqua Experience Maand van vorig jaar wordt deze actie herhaald. De hele maand februari kunnen geïnteresseerden vrijblijvend kennis maken met de groepslessen die Sportcentrum De Waterkanten aanbiedt.

Bezoekers kunnen een gratis proefles aanvragen en ervaren hoe het is om te bewegen in het water. De maand februari is hier een uitgelezen moment voor, want (bijna) iedereen heeft aan het begin van het nieuwe jaar vaak goede voornemens. "Voor iedereen die wil beginnen met sporten, maar nog niet precies weet wat ze willen gaan doen, is het in de maand februari mogelijk om vrijblijvend een proefles te volgen. Zo kun je er snel achter komen welke vorm van bewegen in het water bij je past", vertelt medewerker Diana van der Linde. Door het ruime aanbod aan groepslessen is er voor elk wat wils. Van rustig bewegen in het water tot een intensieve aquatraining op opzwepende muziek. Speciaal voor mensen die kampen met gezondheidsklachten is er 'zwemmen met een medische indicatie'. Ook is er voor mensen met COPD of een andere longaandoening een aangepaste activiteit.

Via de website www.sportfondsenlisse.nl kan men voor deze lessen of voor een van de andere groepslessen de gehele maand februari een gratis proefles aanvragen. Zij nemen contact met de belangstellenden op om te bespreken aan welke les men deel wil nemen. Kijk voor alle voorwaarden of voor meer informatie op de website www.sportfondsenlisse.nl, of informeer bij de receptie van het sportcentrum: 0252-414488.