Winterbridge

BEINSDORP n Op zondag 11 februari organiseert Bridgeclub Beinsdorp alweer haar vijfde winterdrive. Deze vindt plaats in Dorpshuis Het Eiland, Rietkraag 5 te Beinsdorp en vangt aan om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Deelname kost € 5,- per persoon, inclusief hapjes. Aansluitend is er gelegenheid om te eten voor € 10,- per persoon. Schrijf je in op de NBB-site van BC Beinsdorp, of een mailtje naar amytc@live.nl of bel naar 06-25237817. Opgeven voor het buffet graag voor donderdag 8 februari.


Insectencakejes maken en eten

Lisse n Na een succesvolle start van de tieneractiviteiten (12-16 jaar) in De Greef zijn er voor februari leuke nieuwe activiteiten op het programma gezet. Dinsdag 6 februari gaan ze aan de slag met STOP-Motion-technieken en racewagens. Voor wie van lekker eten houdt, is er op 13 februari de kookactiviteit. Er zullen heerlijke insectencakejes op het menu staan. Voor de 'Robin Hoodjes' in Lisse is er op 20 februari de kans om je eigen minipijl en -boog te maken en deze in een wedstrijdje uit te proberen. Als laatste activiteit in deze maand nog ruimte voor de creatievelingen: lekker aan de slag met het ontwerpen van je eigen T-shirt! De activiteiten duren van 15.30 uur tot 18.00 uur. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar nielskrijgsman@welzijnskwartier.nl. Houd daarnaast Facebook en Instagram in de gaten voor meer leuke activiteiten.


Lezing Gun jezelf het beste

Lisse n Erna Zuidhoek van gunjezelfhetbeste vertelt zondag 11 februari in de Lisser bieb om 13.30 uur over haar ontdekking van de natuurlijke stroom van het leven. Als je in verbinding bent met deze natuurlijke stroom kun je ontdekken dat je een natuurlijke veerkracht bezit. Je kunt meer relaxed leven en problemen makkelijker zelf oplossen. De lezing is gebaseerd op succesvol bewezen principes en op haar persoonlijke levenslessen en ervaringen. Haar manier van kijken naar de wereld is vernieuwend en verhelderend. Ze vertelt over misverstanden rond de wijze waarop we het leven ervaren; inzicht in hoe problemen ontstaan en hoe je ze kunt veranderen; onze natuurlijke manier van denken; tips voor een energiek en ontspannen leven. De toegang is gratis.


Muntenavond

Lisse n De Numismatische Kring Bollenstreek e.o. komt dinsdagavond 13 februari weer bijeen in 't Poelhuys aan de Vivaldistraat 4. Vanaf 19.00 uur liggen de 100 te veilen kavels klaar. Om 20.15 uur begint de veilingmeester met het eerste kavel. In de pauze is er een mooie verloting met waardebonnen of bijzondere munten. Rond half 10 is het laatste kavel aan de beurt. Leden hebben gratis toegang, niet-leden betalen 3,50 euro. Lid worden kan ook: een jaar (10 clubavonden) voor 17,50 euro.