'De kunst van het ouder worden'

Lisse n René Cammeraat, directeur van Filosofische Counseling uit Den Haag komt donderdag 15 februari bij de PCOB iets vertellen over 'Hoe wil ik ouder worden'.

Hij is een persoonlijk en organisatiecoach die kan helpen om de kunst van het leven meester te worden. Zijn aanpak is ludiek en zet aan tot beweging en verandering. Nieuwsgierig? Dan bent u van harte uitgenodigd deze bijeenkomst bij te wonen, die zoals gewoonlijk gehouden wordt in Rustoord, in zaal 'Het Bollenveld', nabij het restaurant. Aanvang 14.45 uur, zaal open vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis. Voor koffie/thee wordt 1 euro berekend. Ook belangstellenden zijn van harte welkom.


Sierd de Vos presenteert voetbalquiz

Lisse n Event Center De Nachtegaal is vrijdagavond 16 februari het decor voor de 11e algemene voetbalquiz, georganiseerd door Kwis-Spelen.nl. Sportcommentator Sierd de Vos is presentator.

De pittige algemene voetbalquiz, bestaande uit 3 ronden van 20 vragen, wordt jaarlijks gepresenteerd door een bekende spreker. Sierd de Vos staat bekend om zijn kennis van het Spaanse voetbal en zijn unieke stijl als voetbalcommentator, hetgeen hem de status van cultheld bezorgde. Zijn Facebookkanaal heeft meer dan 100.000 volgers.

Deelname aan de quiz gebeurt in tweetallen. De voetballiefhebbers komen uit het hele land. De grootste kenners van het voetbal gaan op 16 februari met een prachtige hoofdprijs naar huis: een voetbalreis naar FC Barcelona, mogelijk gemaakt dankzij hoofdsponsor Passion Events. Inschrijven voor de voetbalquiz van 16 februari kan in tweetallen via de website www.kwis-spelen.nl. Deelname kost 7,50 euro p.p.