FNV helpt met aangifte

hillegom n Evenals vorige jaren organiseert de vakbond FNV voor haar leden de gratis hulp bij de belastingaangifte over het belastingjaar 2017.

De FNV leden kunnen voor deze belastingservice terecht op vrijdag 16 en 23 maart, of zaterdag 17 en 24 maart, in het gebouw van Stichting KultuurBeleving Hillegom (voorheen Kulturele Raad), Prinses Irenelaan 16. Gratis FNV hulp bij het invullen van het belastingbiljet 2017 kan door het maken van een afspraak maken via: 0252-520741 (bellen van maandag tot en met donderdag, tussen 16.30 uur en 18.30 uur). Een afspraak maken kan tot en met 1 maart.


Valentijnsdisco bij Waterkanten

Lisse n Vier Valentijn dit jaar spetterend in sportcentrum De Waterkanten tijdens het discozwemmen.

Op vrijdag 16 februari laat de dj weer top 40-hits uit de boxen van het zwembad knallen. Kom van 19.00 tot 21.00 uur swingend zwemmen! Het is voor kinderen t/m 14 jaar met minimaal een A-diploma. De toegang bedraagt 5,90 euro per persoon, dat is inclusief een leuke Valentijnsverrassing. Koop je kaartje in de voorverkoop via de webshop of bij de receptie. Ook kun je van tevoren je favoriete liedje aanvragen via www.sportfondsenlisse.nl.


Eerbetoon aan Wilbert Verhoeks

Lisse n Bollenstreek in Beeld (BIB) neemt op gepaste wijze afscheid van collega Wilbert Verhoeks met een finissage en eerbetoon.

Vanaf afgelopen voorjaar hebben diverse kunstenaars van Bollenstreek in Beeld (BIB) zich laten inspireren door foto's van de drie BIB-fotografen Wilbert Verhoeks, Ell Geeh en Annie Slootweg. De expositie is nog te zien tot 4 maart tijdens openingstijden van de bieb aan de Koninginneweg 79A. Om de expositie op gepaste wijze af te sluiten, wordt 25 februari een finissage en eerbetoon aan de onlangs overleden fotograaf Wilbert Verhoeks gehouden van 14.00 tot 16.00 uur. Bestuursleden van de BIB heten iedereen welkom en BIB-leden zijn aanwezig om de bezoekers rond te leiden langs de kunstwerken. Taalkunstenares Marion Steur sluit af met een voordracht.


Wasmachine zorgt voor brand

Lisse n Een appartement aan de Händelstraat heeft forse brandschade opgelopen.

De brand is waarschijnlijk ontstaan in de wasmachine. De bewoonster van het appartement heeft rook ingeademd, maar hoefde na controle door ambulancemedewerkers niet mee naar het ziekenhuis. Ook andere appartementen werden ontruimd.