Landelijke actie 'Geef een glimlach cadeau'

Streek n 'Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.' Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie 'Geef een glimlach cadeau'.

Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven enkele schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Deze actie duurt de hele maand februari.

Vanwege het grote succes en de vele aanmeldingen verlengt Margot van den Haak van All About Balance deze actie nog tot half maart voor de vrouwen uit de Bollenstreek.

Jasja Sikking vertelt over haar ervaring met het verwenmoment.

"Nu ik borstkanker heb, ga ik door een intensieve periode met behandelingen. Tegelijkertijd wil je het normale gezinsleven zoveel mogelijk laten doorlopen. Dat kost best veel energie. Het verwenmoment was echt een moment voor mijzelf. Even niet ziek zijn, maar gewoon genieten en ontspannen. Het gaf mij een boost in mijn zelfvertrouwen en dat gun ik iedereen."

Gratis verwenmomenten

Van den Haak: "Vrouwen met kanker verliezen vaak hun zelfvertrouwen door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe."

All About Balance geeft gratis verwenmomenten cadeau tot en met 12 maart aan vrouwen uit de Bollenstreek met kanker.

Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via info@allaboutbalance.nl. of bel: 06-26236933.