Afbeelding
Foto: pr

Expositie Lisette Eisenga in bieb

Lisse n De Hillegomse kunstenares Lisette Eisenga exposeert van 5 maart tot 7 mei in de bibliotheek Lisse. Haar schilderijen zijn te bekijken tijdens de openingsuren van de bibliotheek aan de Koninginneweg 79A.

De expositie draagt de titel 'Landschap vol verhalen'. De natuur en het landschap vormen de belangrijkste inspiratiebronnen voor Lisette's schilderijen. "Mijn werk gaat over het samenspel tussen mens en natuur die samen, goedschiks en kwaadschiks, ons landschap vormgeven. In mijn landschappen vervaagt de grens tussen natuur en menselijk ingrijpen, totdat niet meer duidelijk is wat rots is en wat een gebouw."


Badminton Toernooi

Lisse n Badmintonvereniging Lisse houdt op 18 maart haar derde Open Keukenhof Recreantentoernooi.

Wil je meedoen aan dit toernooi, waar gezelligheid en sportiviteit vooropstaan, schrijf je dan snel in. Alle informatie rondom het evenement is te vinden op www.bvlisse.com. Mailen kan ook: keukenhof@bvlisse.com.


Prijspuzzel De Gaapstokken

Lisse n In de jubileumkrant van carnavalsvereniging de Gaapstokken die in Lisse en Lisserbroek huis-aan-huis verspreid is, heeft een mega puzzel gestaan. De uitslag van de puzzel is te vinden op www.lissernieuws.nl.


Stamppotbuffet in Beukenhof

Lisse n In de grote zaal van De Beukenhof wordt vrijdag 2 maart om 17.30 uur een stamppotbuffet geserveerd.

Deze maaltijd wordt georganiseerd door het InloopCafé van De Paraplu. Baaij Catering verzorgt het buffet met boerenkool, hutspot, zuurkool, rookworst, gehaktballen in jus, met mosterd en piccalilly. Ook een toetje ontbreekt niet, evenals koffie of thee als afsluiter. Drankjes tijdens de maaltijd zijn voor eigen rekening. De kosten van deze maaltijd zijn 7,00 euro. Inschrijven t/m 28 februari bij Lida Zoet (410331) of bij Lia van der Westen (414927) e-mail: liavanderwesten@tele2.nl.