Zoek je talent in de bieb

hillegom n Elk mens is uniek met zijn eigen kwaliteiten en talenten. Annette Damman, talentcoach voor kinderen (en volwassenen) gaat op woensdag 7 maart samen met kinderen op zoek naar hun talenten.

Zo worden ze zich bewust van hun eigen kwaliteiten en nemen hun veerkracht en zelfvertrouwen toe. De presentatie duurt van 14.00 tot 17.00 uur en is in de bibliotheek aan de Sportlaan 1. Wel graag van tevoren aanmelden via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl voor een gratis talentinterview van een half uur.


De Paraplu organiseert lezing in 't KrantCafé

Lisse n Onder de titel 'Rondje Lisse met Familie' verzorgt meester-verteller Jan Broekhuizen op woensdag 7 maart een lezing in het Krantcafé.

De lezing vindt plaats in 't Poelhuys aan de Vivaldistraat 4 te Lisse en begint om 10.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 1,50 euro. Dat is inclusief koffie of thee.

't KrantCafé in 't Poelhuys is een onderdeel van stichting De Paraplu. Men kan er op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur altijd terecht voor een kopje koffie of thee, sociaal contact, het lezen van de krant en een gesprek met de overige gasten dan wel gastvrouwen- of heren. Er wordt geregeld een activiteit georganiseerd, zoals deze lezing.