Afbeelding
Foto: pr

Expositie van Dicky Treur

Lisserbroek n Dicky Treur exposeert van 22 maart t/m 15 mei in het Medisch Centrum Lisserbroek, naast De Meerkoet.

Dicky Treur schildert inmiddels 30 jaar, het liefst aquarellen. Haar werk kenmerkt zich door prachtig gedetailleerd kleurgebruik. De schilderijen in de expositie zijn te koop. Het Medisch Centrum is dagelijks, m.u.v. van woensdag geopend vanaf 08.30 uur.


Marsmuziek met Da Capo

Lisse n De harmonie van Da Capo zal zaterdag 17 maart een leuk én informatief concert rond marsmuziek verzorgen in 't Speelkwartier.

Er zijn ontzettend veel prachtige marsen, vanuit verschillende stijlen en oorsprong, die de harmonie graag wil laten horen. Uiteraard zullen bezoekers ook wat leren over deze muziekstijl. Iedereen is welkom in 't Speelkwartier, Hannie Schaftlaan 1A, vanaf 20.00 uur, het concert start om 20.30 uur. Entree is 3 euro.


Munten- en biljettenveiling

Lisse n Er is weer een munten- en biljettenveiling in 't Poelhuys aan de Vivaldistraat 4 op dinsdagavond 13 maart.

Vanaf 19.00 uur zijn de veilingskavels te bekijken; er zijn ruim 25 kavels van Nederlandse munten, ook 10 kavels bankbiljetten, verder penningen buitenlands geld en complete albums met meer dan 150 munten erin. Om 20.30 uur begint de veiling. Leden hebben gratis toegang, niet-leden mogen voor 5 euro naar binnen.


Disco in Het Eiland

Beinsdorp n Stichting Maatvast houdt vrijdag 9 maart in dorpshuis Het Eiland voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar een minidisco.

Van 15.30 tot 17.00 uur kunnen kinderen met hun ouders/begeleiders lekker dansen op de mini kidshits. In de avond zorgt de activiteitengroep de themadisco voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Voor hen staan de deuren open van 19.30 tot 21.30 uur. Het thema: Yellow Mellow, dus de kleur is geel.