Jaarvergadering Oud Lisse

LISSE n De Cultuur-Historische Vereniging "Oud Lisse" gaat haar algemene ledenvergadering houden. Deze vindt plaats op dinsdag 20 maart in De Vergulde Zwaan aan de Eerste Havendwarsstraat. Zoals steeds op dergelijke vergaderingen zijn er na de opening door de voorzitter de diverse jaarverslagen en de bestuursverkiezing. Tevens zal die avond de erepenning worden uitgereikt aan de eigenaar van een pand die er alles aan heeft gedaan het pand in goede en monumentale staat te brengen en vindt dit keer ook de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar plaats. De vergadering begint om 20.00 uur.


Three Billboards te zien bij FHL

Lisse n Filmhuis Lisse opent het voorjaarsseizoen met een spraakmakende film: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Een moeder zoekt de confrontatie met de lokale politie, die in haar ogen volledig tekortschiet bij het onderzoek naar haar vermoorde dochter. Ze doet dat op een hele bijzondere manier. De film is inmiddels overladen met prijzen en winnaar van een Oscar voor de beste vrouwelijke hoofdrol voor Frances McDormand. De film begint om 20 uur, kassa van Floralis open om 19.30 uur. Losse bezoekers betalen 7 euro, Leden 6 euro (op vertoon van hun lidmaatschapspas).