Grote lentemarkt in dorpscentrum Hillegom

HILLEGOM n In het centrum van Hillegom is zaterdag 24 maart voor de derde keer een grote lentemarkt.

De markt vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur en biedt een gevarieerd aanbod aan voorjaarsproducten. Door de gehele Hoofdstraat hangen bakken met narcissen, om een extra stukje sfeer te creëren. Vanwege de werkzaamheden bij de Houttuin zijn er deze keer geen kramen en activiteiten op deze plek, maar zal het Henri Dunantplein bij het evenement worden betrokken.

De plaatselijke horeca zal terrassen buiten zetten en het wachten is op een mooi lentezonnetje. Diverse winkels hebben een kraam voor de deur staan met aanbiedingen.

Uit het hele land komen deelnemers met creatieve producten.

Ook verenigingen uit Hillegom laten zich met demonstraties van hun beste kant zien. Voor de kinderen staat er een zweefmolen op het Henri Dunantplein, vlakbij de Dekamarkt. Ook zal er plek worden gecreëerd voor een kinderboerderij, waar het een vrolijke beestenboel wordt.

Meer dan zestig kramen zijn er inmiddels verhuurd. De voorjaarsmarkt wordt in opdracht van het Koopcentrum georganiseerd B-O-B Promotions.

Standhouders die ook willen deelnemen aan de markt kunnen zich tot en met 20 maart inschrijven via www.b-o-b.nl of mailen met info@b-o-b.nl.

"Iedereen mag meedoen", benadrukt organisator Bonnie Wiegel bij het inschrijven voor de Hillegomse markten.

Particulieren, verenigingen, kleine zelfstandigen en grote bedrijven ze zijn allemaal welkom om tijdens de aanstaande Lentemarkt product, bedrijf, organisatie of handwerk te presenteren en te verkopen".