Friends Week bij hockeyclub Hisalis

Lisse n Hisalis organiseert voor alle jongens en meisjes van groep 3 t/m 8 de Friends Week. In de week van 26 maart t/m 30 maart mogen kinderen die nieuwsgierig zijn naar de sport hockey meedoen met een of meerdere hockeytrainingen.

Tijdens de Friends Week kunnen kinderen op een laagdrempelige manier en geheel vrijblijvend kennis maken met de sport, met de kinderen die daar al sporten en met de club. Leden mogen al hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen om te ervaren hoe leuk hockey eigenlijk is. Maar als je niemand kent die op hockey zit en het wel eens uit wil proberen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Voor de vriendjes en vriendinnetjes die meedoen met één van de trainingen tijdens de Friends Week, ligt een verrassing klaar. Een hippe goody bag met leuke spulletjes.

Tijdens de trainingen die week is het clubhuis van Hisalis aan de Spekkelaan 2 geopend. Een aantal vrijwilligers is daar aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Kinderen hoeven zelf geen beschermbitje mee te nemen. Die stelt Hisalis beschikbaar. Wel is het handig om sportkleding, sportschoenen en scheenbeschermers aan te trekken. En kun je een hockeystick lenen, neem die dan ook mee. Wil je weten wanneer jouw kind mee kan trainen of heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar lijnco.mabcd@hisalis.nl


Hans Maat spreekt in Lisse

Lisse n Hans Maat spreek zondag 25 maart bij Evangelie Gemeente 'de Poort'.

Hans is de motor achter de succesvolle formatie Sela en directeur van het Evangelisch Werkverband. Iedereen is van harte welkom om 10.00uur in 'de Poort', Jozef Israëlsstraat 11.