Themaochtend SeniorWeb

Hillegom n SeniorenWeb geeft woensdag 4 april informatie over het thema 'mail'. Hoe maakt u een mail account aan en hoe werkt mailen eigenlijk? Hoe kun je op een veilige en goede manier documenten, foto's en video's versturen via de mail?

SeniorWeb bestaat uit ervaren computerdeskundigen die bezoekers op vrijwillige basis uitleg geven over het gebruik van computers, laptops, tablets, smartphones en Internet. Elke woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur staat Seniorweb klaar voor advies en hulp tijdens de computerinstuif.

En elke eerste woensdag van de maand is er een themaochtend. 't Pluspunt, gelegen aan Henri Dunantplein 28 in Hillegom, is gratis voor iedereen toegankelijk.

Houd de website www.welzijnskompas.nl in de gaten of neem voor meer informatie contact op met Dionne Scheepmaker, buurtwerker WelzijnsKompas (06-54331545 / d.scheepmaker@welzijnskompas.nl).


Burgemeester aan open eettafel

Hillegom n Tijdens de Week van Zorg en Welzijn heeft WelzijnsKompas Hillegom–Lisse laten zien hoe welzijn werkt.

Betrokken mensen bij elkaar brengen, met elkaar praten over belangrijke thema's. In Hillegom schoof burgemeester Arie van Erk aan bij de open eettafel en ging met de inwoners van Hillegom in gesprek. In Lisse wandelden 27 enthousiaste bewoners van Lisse, jong en oud, mee tijdens een buurtwandeling met koffie en gebak na in buurthuis Salvatori. Meer weten over activiteiten in Hillegom en Lisse? Kijk op www.welzijnskompas.nl of bel: 0252-757100.