Een trotse Foss Grimbergen. | Foto: pr
Een trotse Foss Grimbergen. | Foto: pr Foto: pr

Foss wint Jumbo kleurwedstrijd

Hillegom n De 9-jarige Foss Grimbergen is de winnaar van de Dagje Uit kleurwedstrijd van Jumbo van Beest aan de Jonkheer Mockkade.

Het jonge tekentalent mag met het hele gezin een dagje uit naar Burger's Zoo. In totaal zijn er ongeveer 100 kleurplaten bij de winkel ingeleverd, waarvan die van Foss Grimbergen door de jury is verkozen tot de mooiste. Foss is dolblij met de prijs. Ferry van Beest, ondernemer van Jumbo van Beest: "Jumbo heeft de voorjaarskriebels te pakken. Iedereen wil er lekker samen op uit trekken en daar speelt Jumbo op in met de Dagje Uit-actie. Klanten sparen enthousiast voor entreekaartjes en het allerleukst: kinderen leverden hun mooiste creaties in. We wensen Foss en zijn familie een geweldige dag toe in Burgers 'Zoo''

Wie ook zin heeft in een dagje uit met het hele gezin kan nog tot en met dinsdag 1 mei sparen voor Dagje Uit-kortingsmunten. Klanten krijgen bij besteding van elke 10 euro aan boodschappen een speciale munt ter waarde van 2,50 euro. Daarmee kunnen zij sparen voor korting op de leukste dagjes uit. De korting kan oplopen tot 25 euro per kaartje en is het hele jaar geldig. Klanten hebben de keus uit meer dan zeventig Dagjes Uit. Meer info: Jumbo.com/dagjeuit.