Jeugdbingo bij Speeltuin Marijke

Lisse n Speeltuinvereniging Marijke organiseert deze maand een jeugdbingo.

Deze vindt plaats op vrijdag 20 april en is bedoeld voor de jeugd van 8 t/m 18 jaar. Aanvang 19.30 uur, eindtijd rond 21.00 uur. Niet-leden zijn ook van harte welkom. Kosten bedragen 5 euro voor 3 rondes + een drankje. Extra kaarten en drankjes zijn te koop. Speeltuin Marijke zit aan de Crocussenstraat 3a.


Jaco van Leeuwen op Adema-orgel

Lisse n Stichting Vrienden van het Adema-orgel houdt zaterdag 14 april het eerste orgelconcert van het nieuwe seizoen in de Sint-Agathakerk in Lisse.

Het monumentale Adema-orgel in deze kerk wordt dan bespeeld door Jaco van Leeuwen, cantor-organist van de Oude Jeroenskerk in Noordwijk-Binnen. Het concert begint om 20.15 uur. Iedereen wordt van harte uitgenodigd dit concert bij te wonen. De toegang is gratis. Na afloop is er een collecte om de onkosten te bestrijden. Lees meer over Jaco van Leeuwen en dit concert op www.lissernieuws.nl.


Maaltijd Seniorenwerk Lisserbroek

Lisserbroek n Er is dinsdag 24 april een gezamenlijke maaltijd van Seniorenwerk Lisserbroek in samenwerking met Stichting Maatvast.

De maaltijd start om 17.00 uur, van tevoren aanmelden is verplicht. Voor informatie en aanmelding kan men bellen met Ineke Croese (0252- 418442) of met Cok van Beek van De Meerkoet (0252-413457).

Het Seniorenwerk Lisserbroek organiseert wekelijks verschillende activiteiten in dorpshuis De Meerkoet. Elke dinsdag en donderdagmiddag kan er gebiljart worden en elke dinsdagmiddag is er bridgen en een inloop. Elke donderdagochtend wordt er gekoersbald (activiteit van Meerwaarde) en elke donderdagochtend is er 'Door bewegen een beter leven' (activiteit van Maatvast).


Alzheimer Café Bollenstreek

Hillegom n Bij ontmoetingscentrum 't Pluspunt, Henri Dunantplein 28 in Hillegom, wordt dinsdag 17 april weer een Alzheimer Café Bollenstreek gehouden.

Onder de titel Ik hou nog steeds van jou! wordt deze avond gepraat over de veranderende relaties na de diagnose dementie en gedurende het verloop van deze ziekte. Vanaf 19.00 uur is 't Pluspunt open en toegang tot deze avond is gratis, inclusief koffie of thee. Neem gerust een extra gast mee! De avond wordt verzorgd door de werkgroep Alzheimer Café Bollenstreek.