Geraniumactie van Hisalis

Lisse n Hockeyclub Hisalis is weer gestart met de succesvolle Geraniumactie. Middels de verkoop van planten hoopt de club net als in voorgaande jaren een mooi bedrag op te halen voor de club.

Hisalis kan van de bijdrage die zij van de verkoop ontvangt materialen aanschaffen. Alle jeugdleden van Hisalis dragen hun steentje bij en staan wellicht binnenkort bij u voor de deur in Hillegom, Sassenheim en Lisse. Op de folder die zij meebrengen, is duidelijk te zien en te lezen om welk soort planten het gaat. Er is keuze uit Geraniums (hang en sta), Petunia's en Millionbells. Dit betreft stekgoed en dus geen zaaigoed, waardoor u veel langer plezier van de planten heeft. Na het invullen van de gewenste kleuren, soorten en aantallen wordt uw bestelling verwerkt. De verkopers bezorgen vanaf woensdag 16 mei. Pas dan hoeft men het bestelbedrag af te rekenen.

Indien men geen verkoper treft, maar toch graag mee wil doen, mail dan naar geraniums@hisalis.nl voor een bestelformulier. De planten dienen dan zelf afgehaald te worden op 10 mei, over de locatie wordt men geïnformeerd.