Muziek op het Vierkant

Lisse n Er komen net als voorgaande jaren weer gezellige muziekmiddagen op het Vierkant, georganiseerd door de gezamenlijke horecaondernemers aldaar.

Zondag 15 april speelt de Lissese gitarist Martin Lichters. Martin is een zeer veelzijdige muzikant, hij studeerde klassiek gitaar aan het conservatorium in Amsterdam en daarnaast bekwaamde hij zich in het spelen van jazz, latin en flamenco. Hij is gitaardocent aan een aantal muziekscholen in de Randstad. Deze middag zal hij een aantal Latijns-Amerikaanse en flamencostukken spelen. Martin wordt begeleid door zijn Friends; Joost Italianer (piano), Pim de Boer (drums) en de twee aanstormende jonge talenten, beiden net afgestudeerd van het Rotterdams conservatorium, saxofonist Frank Groenendijk en contrabassist Tomek van Leeuwen.

Kortom, het wordt weer een gezellige middag op de terrasjes van het Vierkant, met een band die een repertoire gaat spelen van lekker in het gehoor liggende instrumentale en gezongen jazznummers en -songs en bossa- en latinrepertoire.

Er wordt gespeeld van 15:00 tot 18:00 uur