Hozo viert de zomer

HILLEGOM n Hozo houdt donderdag 24 mei een culinaire avond voor senioren in Hillegom.

Deze keer is de hoofdrol weggelegd voor de asperge, 'het witte goud'. Naast dit zomerse hoofdgerecht worden een voor-, bij- en nagerecht geserveerd. Alle senioren in Hillegom zijn van welkom om in het restaurant in Bloemswaard (Garbialaan 3) van dit diner te komen genieten. Het restaurant is geopend vanaf 17.00 uur. Het diner start om 17.30 uur. Inschrijven kan tot 10 mei. Voor vragen, kosten en inschrijven: 0252 – 576 500 of info@hozo.nl.


Collecte ZOA

Lisse n De collecte voor stichting ZOA (hulp aan slachtoffers van oorlogen en rampen) heeft in Lisse 1.380,39 euro opgebracht. Hartelijk dank aan iedereen die dit heeft ondersteund met een bijdrage.


Schilderen tussen bollenvelden

Lisse n Maandelijks wordt er op zaterdagmorgen in Buurthuis Salvatori, Wagenstraat 33, van 10.00 uur tot 12.00 uur de Internationale vrouwenbijeenkomst gehouden.

Op corsodag 21 april begint de groep om 10.00 uur met koffie en om 10.20 uur wandelt zij naar de bollenvelden. Daar staan de schilderskwasten, verf en doekjes klaar en kan ieder een persoonlijk kunstwerkje maken. Bij terugkomst in Salvatori worden alle werkjes bewonderd en voor de maker van het mooiste schilderij is er een verrassing. De activiteit is bedoeld voor vrouwen uit allerlei culturen en landen. Dus ook voor vrouwen uit Nederland! Deelname aan de activiteit is 2 euro per persoon.


Voor in de corsoagenda

corso n Het Bloemencorso rijdt op zaterdag 21 april door de Bollenstreek.

De opbouwdagen zijn van woensdag 18 april tot en met vrijdag 20 april.

Vrijdagmiddag en -avond is het corso te bewonderen in het centrum van Noordwijkerhout.

Vanaf 16.00 uur staan alle praalwagens opgesteld in het centrum. Rond 21.15 uur rijdt het verlichte Bloemencorso door het centrum van Noordwijkerhout.

Zaterdagmorgen vertrekt het Bloemencorso rond 9.30 uur vanaf de Koningin Wilhelminaboulevard in Noordwijk naar Haarlem, waar het corso rond 21.30 uur verlicht het centrum binnenrijdt.

Zondag 22 april staat een deel van de praalwagens op de Gedempte Oude Gracht in Haarlem.

Daarnaast staat een deel van de praalwagens en luxe wagens op zondag 22 april op de boulevard in Noordwijk.