Blije gezichten op het podium bij de bekendmaking van de opbrengst. | Foto: pr
Blije gezichten op het podium bij de bekendmaking van de opbrengst. | Foto: pr Foto: pr

n Bijna 36.000 euro voor Roparun dankzij Hollen door de Bollen

Lisse n De 5e editie van Hollen door de Bollen is zondag 8 april gehouden in en om de sportaccomodatie van AV De Spartaan in Lisse. Het event leverde bijna 36.000 euro op voor Roparun.

Dankzij de steun van meer dan 170 vrijwilligers, de omwonenden, AV De Spartaan, omliggende sportverenigingen, ondernemers en sponsoren, en natuurlijk de circa 2500 deelnemers aan de diverse wandel- en hardlooponderdelen kon aan het einde van de dag een totale opbrengst van 35.864 euro bekend gemaakt worden.

Deze opbrengst komt ten goede aan Stichting Roparun. Door Roparun-projecten worden mensen die kanker hebben geholpen en wordt de kwaliteit van hun leven verbeterd. "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven."

Dank

Team Bollenstreek hecht eraan om iedereen te bedanken voor hun inzet en bijdrage aan dit evenement. "We vinden het geweldig om te zien dat het doel achter Hollen door de Bollen zo massaal wordt ondersteund en hopen u volgend jaar allemaal weer te kunnen verwelkomen tijdens de 6e editie van Hollen door de Bollen."