Afbeelding
Foto:

Topintegraal met BelAir

Hillegom n Bridgevereniging Belair speelde donderdag 26 april de laatste officiële wedstrijd gespeeld van het seizoen 2017-2018.

Het ging om het Topintegraal kampioenschap van Bel Air.

Er waren nog drie kanshebbers: Sander en Piet van de Raad, Kees Doorn en Peter van de Raad en Gert van de Beld en Cok Weijers. Het onderlinge verschil bedroeg 2% (gemiddeld).

Sander en Piet van de Raad waren erop gebrand deze titel binnen te halen, want dan was de dubbel gerealiseerd. Vorige week waren ze als clubkampioen geworden.

Met een score van 62,10 % werden zij derde van de avond.

Huldiging op 3 mei

De winst van deze avond ging naar Els Zonneveld en Nette van Egmond met 64,70%. Tweede werden André Mesman met Gonny Jongbloed (invalster) met een score van 63%. Kees Doorn en Peter van de Raad vielen met een score van 41,65% ver terug in de eindstand. Van twee naar zeven. Ook Gert van de Beld en Cok Weijers kwamen met 51,23% ruim tekort. De dubbel was dus voor Sander en Piet. Zij worden donderdag 3 mei gehuldigd. Jet en Kees Gilijamse scoorden 56,84% en werkten zich op naar plaats twee in deze competitie. Doordat de score van André en Gonny gecorrigeerd werd naar 55%, werden Helmie van de Berg en Joke van de Lans tijdens hun laatste wedstrijd voor Bel Air derde. De dames gaan de club verlaten. Donderdag 3 mei wordt de slotdrive gehouden.

Afbeelding