Een compliment voor mantelzorgers

Hillegom n Ook in 2018 willen de gemeentes Hillegom en Lisse mantelzorgers een blijk van waardering geven.

Zij vinden het belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden en de waardering krijgen die ze verdienen. Ook dit jaar hebben de gemeentes gekozen voor een waardering in de vorm van VVV-bonnen ter waarde van 100 euro.

Een mantelzorger is iemand die minimaal drie maanden, gedurende minimaal acht uur per week, onbetaald zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind, familielid, vriend of kennis. Ook als diegene voor een naaste zorgt die intramuraal woont. Ook zij kunnen in aanmerking komen voor het mantelzorgcompliment.

Het mantelzorgcompliment aanvragen kan tot uiterlijk 1 november 2018 bij WelzijnsKompas Hillegom-Lisse. Kijk op www.welzijnskompas.nl voor meer informatie en de voorwaarden. Er worden verschillende uitreikmomenten georganiseerd.

Aanmelden kan online of gewoon, door te bellen naar WelzijnsKompas

Het formulier is te downloaden via de website van WelzijnsKompas; www.welzijnskompas.nl Het formulier kan ook opgehaald worden op het gemeentehuis van Hillegom of Lisse. Ook op beide locaties van WelzijnsKompas (dienstencentrum Beukenhof Lisse en dienstencentrum Elsbroek in Hillegom) kunnen formulieren worden opgehaald tijdens openingstijden. Lukt het niet om het formulier op te halen of te downloaden, dan kan men contact opnemen met WelzijnsKompas via info@welzijnskompas.nl of bel: 0252-75 71 00 (dagelijks tussen 9.00 en 12.30uur).