Avondvierdaagse vorig jaar. | Foto: archief
Avondvierdaagse vorig jaar. | Foto: archief Foto: pr

Vierdaagse middag- en avondeditie

Hillegom n Tegelijk met de avondvierdaagse (29 mei tot en met 1 juni 2018) organiseert HIB de "Middagvierdaagse Hillegom".

De afstand van 3 km is geschikt voor alle doelgroepen, met andere woorden de oudere doelgroep, mensen met een beperking en een ieder die hieraan mee wil doen. Lopend met of zonder rollator en ook zij die in een rolstoel zitten.

Elektrische rolstoelen en scootmobiles kunnen helaas niet meedoen. Het is fijn wanneer een deelnemer zelf voor begeleiding kan zorgen, maar lukt dit niet of niet alle dagen dan zoekt Welzijnskompas begeleiding (vrijwilligers). Op dinsdag 29 mei wordt er gestart bij Parkwijk (Parklaan 2, 2181 DB Hillegom.). Op woensdag 30 mei wordt er gestart bij Bloemswaard (Garbialaan 3, 2182 LA Hillegom). Op donderdag 31 mei wordt er gestart bij Parkwijk en op vrijdag 1 juni wordt er gestart bij Bloemswaard

Na afloop heet de organisatie is iedereen welkom voor een kop koffie of thee in respectievelijk Parkwijk of Bloemswaard.

Deelname kost 4,25 euro. Deelnemers die vier dagen op rij meelopen ontvangen na afloop een presentje en mooie een medaille.

De "Middagvierdaagse Hillegom" is een gezamenlijk initiatief van HOZO, PCI, Avondvierdaagse Hillegom, Welzijnskompas en team Hillegom in Beweging.

Voor meer informatie: Sandra Boonstra, 06-15691790, sboonstra@sportsupport.nl

Avondvierdaagse / 3 kilometer

Ook dit jaar organiseert de PCI, in samenwerking met Welzijnskompas, HOZO en team Hillegom in Beweging, tegelijk met de avondvierdaagse (29 mei tot en met 1 juni 2018) de "Avondvierdaagse Hillegom". De afstand van 3 km is geschikt voor alle doelgroepen, met andere woorden de oudere doelgroep, mensen met een beperking en een ieder die hieraan mee wil doen. Lopend met of zonder rollator en ook zij die in een rolstoel zitten. Elektrische rolstoelen en scootmobiles kunnen helaas niet meedoen.

Na afloop een medaille voor de doorzetters

Het is fijn wanneer een deelnemer zelf voor begeleiding kan zorgen, maar lukt dit niet of niet alle dagen dan zoekt de organisatie begeleiding (vrijwilligers).

PCI heet alle meelopers welkom met een kop koffie of thee in het Pluspunt (Henri Dunantplein).
Deelname kost 4,25 euro. Ook hier geldt: wanneer deelnemers vier dagen op rij meelopen, ontvangen zij na afloop een presentje en mooie een medaille.

De Avondvierdaagse Hillegom - 3 km is een initiatief van de PCI en de organisatie is in samenwerking met Welzijnskompas, Avondvierdaagse Hillegom, HOZO en team Hillegom in Beweging. Meer informatie via: Ruud van 't Pad Bosch, 06-16051809, optotrain@gmail.com