Heropening en nieuwe naam voor 't Pluspunt

Hillegom n Ontmoetingscentrum 't Pluspunt is al een kwart eeuw een begrip in Hillegom. Met veel enthousiasme en betrokkenheid wordt momenteel gewerkt om het centrum om te toveren tot een centrum dat meer past bij de visie en missie van WelzijnsKompas: een centrum dat jong en oud, kwetsbaar en veerkrachtig en mensen met verschillende achtergronden met elkaar verbindt.

Het centrum staat centraal als ontmoetingsplek waar iedereen zich welkom voelt, kan leren en kan participeren.

Een plek waar mensen elkaar de helpende hand bieden, waar met elkaar gesproken kan worden over het verbeteren van de buurt en waar ruimte is voor ieders unieke talent.

Donderdag 31 mei om 15.00 uur wordt de nieuwe naam van het participatie- en ontmoetingscentrum bekend gemaakt tijdens een feestelijke opening waar onder meer burgemeester Arie van Erk en wethouder Fred van Trigt aanwezig zijn.

Een leuk programma voor jong en oud wordt verzorgd. Hapjes en drankjes worden geserveerd door vrijwilligers en een ijsje van Pierre maakt het feest compleet.

Iedereen is welkom om deze opening aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom om mee te komen vieren.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met WelzijnsKompas tussen 09.00 – 12.30 uur op tel. 0252 75 71 00


Zomerbridge in het Eiland

Beinsdorp n Na een spannende wintercompetitie organiseert Bridgeclub Beinsdorp van 31 mei tot en met 23 augustus weer haar zomerdrives.

Iedereen is welkom hieraan mee te doen. In Dorpshuis Het Eiland, aan de Rietkraag 5 in Beinsdorp, wordt elke donderdag vanaf 19.45 uur gespeeld. Inschrijven (in twee lijnen) kan tussen 19.00 en 19.30 uur of via: www.nbbclubsites.nl/club/6040.

Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro per paar, met een geldig NBB-bondsnummer. Bridgers zonder geldig NBB-bondsnummer betalen een toeslag van 0,50 euro per persoon.

Elke week zijn er onder andere bonnen van Teltools Computers te winnen en op de laatste avond wordt een printer verloot onder de spelers, die minimaal acht keer zijn geweest. Meer informatie via 06-25237817 of mail: amytc@live.nl.


NK Poker bij Murphy's Law

Hillegom n In café Murphy's Law wordt zondag 27 mei een voorronde gehouden van het Open Nederlands Kampioenschap Poker.

Verspreid over heel Nederland worden er 125 voorrondes gespeeld met als doel het halen van de landelijke finale.

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker maakt het mogelijk voor alle pokerliefhebbers om mee te doen aan een laagdrempelig toernooi.

De winnaar van de voorronde mag zich een jaar lang 'Amateur Poker Kampioen van Hillegom' noemen en krijgt een beker.

Hij of zij kwalificeert zich voor de landelijke finale. Niet alleen de wanneer kan zich hiervoor kwalificeren. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel mensen zich direct kwalificeren voor de finale en hoeveel pokerspelers zich plaatsen voor de halve finales. Liefhebbers kunnen zich inschrijven via www.onkpoker.nl. Meespelen kost 12,50 euro. De voorronde in Hillegom begint zondag 27 mei om 15.00 uur.