Heropening en nieuwe naam voor 't Pluspunt

Hillegom n Ontmoetingscentrum 't Pluspunt is al een kwart eeuw een begrip in Hillegom. Met veel enthousiasme en betrokkenheid wordt momenteel gewerkt om het centrum om te toveren tot een centrum dat meer past bij de visie en missie van WelzijnsKompas: een centrum dat jong en oud, kwetsbaar en veerkrachtig en mensen met verschillende achtergronden met elkaar verbindt.

Het centrum staat centraal als ontmoetingsplek waar iedereen zich welkom voelt, kan leren en kan participeren. Een plek waar mensen elkaar de helpende hand bieden, waar met elkaar gesproken kan worden over het verbeteren van de buurt en waar ruimte is voor ieders unieke talent.

Donderdag 31 mei om 15.00 uur wordt de nieuwe naam van het participatie- en ontmoetingscentrum bekend gemaakt tijdens een feestelijke opening waarbij onder meer burgemeester Arie van Erk en wethouder Fred van Trigt aanwezig zijn. Voor jong en oud wordt gezorgd voor een aantrekkelijk programma: hapjes en drankjes worden geserveerd door vrijwilligers en een ijsje van Pierre maakt het feest compleet. Iedereen is welkom om deze opening aan het Henri Dunantplein 28 mee te komen vieren. Meer info via WelzijnsKompas tussen 09.00 en 12.30 uur of bel: 0252-757100.