Estafette voor bedrijven bij AV De Spartaan

Lisse n Atletiekvereniging De Spartaan houdt vrijdag 1 juni weer de jaarlijkse Schoonderbeek Installatie Bedrijvenestafette.

In teams van vier personen loopt ieder een afstand van 5,1 kilometer. Gezamenlijk wordt er de afstand van een halve marathon afgelegd. De eerste lopers starten om 19.00 uur. Na afloop kan men genieten van een gratis bordje pasta. Er zijn speciale prijzen voor vrouwenteams en atletiekverenigingen. Verder wordt er gestreden om de Frans Dames Bokaal voor het snelste team. Het inschrijfgeld bedraagt 16 euro bij voorinschrijving en 20 euro bij na-inschrijving per team. Schrijf je team in op www.spartaanestafette.nl.

De organisatie vraagt dit jaar aandacht voor Stichting Puntenburg, een mooi herkenningspunt in de route van de Bedrijvenestafette. Iedereen kent de manage, maar men weet misschien niet dat gehandicapte kinderen er vertrouwd raken met speciaal getrainde paarden, en die zorgen voor meer vreugde in het leven van de kinderen. De Bedrijvenestafette wil de stichting steunen. Bij inschrijving kun je eenmalig 4 euro per team doneren. De B-hardloopgroep van dinsdagavond 19.00 uur zal van start gaan met een flink aantal teams en zij zullen nog meer geld ophalen voor Stichting Puntenburg.