Afbeelding
Foto: remco out

n Sprookjesachtige kampweek voor de Hill-Billies

Hillegom n Gaan de boze heks, Kapitein Haak of de boef roet in het eten gooien op het Hill-billie kamp? Van 21 tot 28 juli gaat stichting Hill-Billies weer op kamp met dit jaar het thema: sprookjes.

Door Remco Out

Vierentwintig begeleiders zijn al met de voorbereidingen begonnen om de tientallen kinderen een leuke week in Ermelo te bezorgen. Er is een heel programma met activiteiten, zoals levend stratego, omgekeerd verstoppertje en een spooktocht. Iedereen van de 7 tot en met 12 jaar kan zich opgeven voor deelname aan dit bijzondere kamp. Maar: het aantal aanmeldingen staat al op 43 kinderen dus wees er snel bij. Inschrijven kan nog via: www.hill-billies.nl.

Voor het thema zijn er nog verkleedkleding, versiering of andere sprookjesspullen nodig. "Als iemand nog verkleedkleding of andere sprookjesspullen heeft, dan willen wij dat graag hebben. Zij kunnen ons mailen via remco@hill-billies.nl en dan komen we het ophalen", laat begeleider Sven van Bohemen, of ook wel bekend als beschermengel Svennie, weten. Elk jaar staan vader en zoon Kamerbeek in de keuken om voor iedereen de lekkerste recepten te koken. Alleen gaat de vader volgend jaar met pensioen, dus moet er alvast iemand worden ingewerkt. Voor de keuken zoeken ze dus nog een aspirant kok. Wellicht een student kok (VMBO/MBO) die graag in zijn of haar vrije tijd wat extra ervaring op wil doen.