Maak kennis met speeltuin Kindervreugd

LISSE n Speeltuinvereniging Kindervreugd houdt zaterdag 9 juni een open dag voor alle kinderen t/m 12 jaar. De speeltuin is gevestigd aan de Romijnstraat 40A in Lisse.

Van 13.30 tot 16.30 uur zijn alle kinderen welkom om met een stempelkaart langs een leuk spellencircuit te gaan met onder meer een luchtkussen en heel veel leuke spelen. Je hoeft geen lid te zijn om gezellig mee te doen en de toegang is gratis. Bij inlevering van de stempelkaart ontvangt iedereen een kleinigheidje. Voor iedereen die nog niet bekend is met de vereniging is de open dag een goede gelegenheid om te komen kennismaken met de activiteiten.


Solution draait laatste film

Hillegom n De laatste filmvertoning georganiseerd vanuit WelzijnsKompas, vindt donderdag 7 juni plaats in Solution. Door omstandigheden is er besloten te stoppen met het vertonen van films. De laatste film is Jackie.

Na de moord op haar man - president John F. Kennedy - worstelt first lady Jacqueline "Jackie" Kennedy zich door een traumatische periode van rouw met als doel haar geloof terug te krijgen, haar kinderen te troosten en de historische nalatenschap van haar man uiteen te zetten.

Jackie is te zien in jongerencentrum Solution, Van den Endelaan 7. De film start om 14.00 uur, de deuren gaan een kwartier voor aanvang open. Van tevoren reserveren is niet nodig. Een kaartje kost 3,50 euro inclusief een kopje koffie of thee. Meer info via Welzijnskompas, 0252-757100.

Voor vervoer naar en van Solution kan gebruik gemaakt worden van de bus van WelzijnsKompas. Reserveringen kunnen tot uiterlijk 1 dag van te voren gedaan worden op telefoon: 0252 576500.