Deelnemers hebben altijd prijs en kunnen zich aanmelden in de winkel van Electro World Schoonderbeek of via www.trommelschieten.nl. | Foto: pr
Deelnemers hebben altijd prijs en kunnen zich aanmelden in de winkel van Electro World Schoonderbeek of via www.trommelschieten.nl. | Foto: pr Foto:

Hillegom n Na het geweldige succes van de voorgaande drie jaren, organiseert Electro World Schoonderbeek in Hillegom opnieuw het evenement Trommelschieten.

Zaterdag 9 juni is in de Hoofdstraat 122, voor de deur bij Electro World Schoonderbeek, een win-wedstrijd. Wasmachines, drogers en vaatwassers staan opgesteld met punten erop. Deelname is gratis voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar. Deelnemers maken kans op een van de drie officiële voetbalshirts van een favoriete club, natuurlijk met naam en rugnummer. De kinderen mogen proberen in de deuropeningen van de machines te schieten met een voetbal. Daarmee kunnen ze punten scoren. Iedere deelnemer wint een prijs, mogelijk gemaakt door de Hillegomse winkeliers die meedoen. Er zijn drie leeftijdscategorieën: 4-6, 7-10 en 11-14 jaar. Voor meer info kijk op: www.trommelschieten.nl. Inschrijven is niet verplicht maar wel raadzaam in verband met verwachte drukte. Inschrijven kan via de website, in de winkel of telefonisch via 0252-516648. Trommelschieten duurt van 11.00 tot 15.00 uur.