Vlnr: Arina van Dam, bestuursleden van Puntenburg Co Lieverse en Mariette Grimbergen, en verzorgster Alicia Chamman.
Vlnr: Arina van Dam, bestuursleden van Puntenburg Co Lieverse en Mariette Grimbergen, en verzorgster Alicia Chamman. Foto: pr

Nieuw paard voor Puntenburg

LISSE n Stichting Puntenburg heeft vorige week een nieuw paard kunnen verwelkomen. Nieuw in de zin van nieuw op de manege en ook jong, want het paard met de naam Guus, pas 4 jaar, is volop in training. Volgens Jack de Vroomen van de stichting zal Guus binnen niet al te lange tijd worden ingezet.

Door Arie in 't Veld

"Guus kon naar Puntenburg komen dankzij een zeer geslaagde Indianendag die door de Rotaryclub Hillegom-Lisse afgelopen jaar werd georganiseerd." De overdracht van haflinger Guus vond plaats op het terrein van Puntenburg door Arina van Dam van de Rotaryclub Hillegom-Lisse."Wij zijn uiteraard bijzonder blij met dit cadeau dat werd overhandigd onder toeziend oog van afgevaardigden van cliƫnten van De Zevensprong en van Stichting Puntenburg. Onze dank gaat uit naar alle Rotaryleden, de vrijwilligers van stichting De Zevensprong en vrijwilligers van Stichting Puntenburg die de dag mogelijk hebben gemaakt."

Guus verkeert nu in goede handen, die van verzorgster Alicia Chamman. Zij doet er alles aan om het paard in goede conditie te houden, zodat de cliƫnten van onder andere De Zevensprong daar met veel plezier gebruik van kunnen maken.

Op de foto staat de vierjarige haflinger Guus, met achter hem vlnr: Arina van Dam, bestuursleden van Puntenburg Co Lieverse en Mariette Grimbergen, en verzorgster Alicia Chamman.