Bridge bij HBC

Hillegom n De Hillegomse Bridgeclub organiseert een aantal bridgemiddagen: op woensdag, te beginnen op 27 juni en eindigend op 29 augustus.

De zomerbridge wordt gehouden in het KWJ-gebouw aan de Weeresteinstraat, aanvang: 13.30 uur. Er is een vrije inloop om in te schrijven tot 13.15 uur. Deelnemers kunnen zich ook vooraf aanmelden bij Henk Seijsener op Seijsener102@ziggo.nl. Meekaarten kost 6 euro per paar.


Buitenspeeldag

Hillegom n Bij de Speel-o-Theek is het woensdag 20 juni Buitenspeeldag.

Dit jaarlijkse evenement organiseert de Speel-o-Theek Hillegom samen met Jantje Beton en Nickelodeon. Op deze dag zijn ouders en verzorgers samen met de kinderen welkom tussen 13.00 en 17.00 uur in de Hofstraat 14. De toegang is gratis. Er is een springkussen, diverse fietsjes en skelters, een ijsje van Pierre, een grabbelton en een spelletjescircuit van oud-Hollandse Spellen waarmee diverse prijsjes te winnen zijn.


Muntavond

Lisse n Op de laatste muntavond van het seizoen 2017-2018 gaan alle kavels volgens traditie beginnen met 1 euro.

Dit gebeurt op dinsdag 12 juni in 't Poelhuys aan de Vivaldistraat 4. Bezoekers kunnen misschien dus voor weinig geld hun verzameling uitbreiden. De zaal gaat om 19 uur open en om 20.15 uur begint de veilingmeester met de eerste kavel, rond 21.30 uur, na het laatste kavel begint de zomervakantie tot begin september.
In de pauze en na afloop van de veiling zijn er nog leuke prijzen te winnen, o.a.waardebonnen om munten te kopen bij de handelaren die er elke maand staan om de nieuwste aanwinsten te showen. De leden hebben gratis toegang maar voor niet-leden wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd. Word lid voor 17,50 euro per jaar, tien avonden.