Mooie opbrengst rommelmarkt

Beinsdorp n Na een jaar van verzamelen en ophalen van goede nog bruikbare spullen en veel hulp van de vrijwilligers, kan de organisatie gelukkig terugkijken om een zeer geslaagde rommelmarkt in buurthuis het Eiland.

Er werd goed verkocht door de enthousiaste verkopers. Het laatste uur van de markt konden de mensen een Big Shopper kopen voor 5 euro en deze vullen met alles wat er nog stond. Dit dankzij de Jumbo die de tassen heeft geschonken. Dit alles resulteerde dan ook in een mooie opbrengst van 1850 euro. Dit geld is bestemd voor de activiteiten in en rond Het Eiland voor alle doelgroepen. Hiervoor is de organisatie nog op zoek naar leuke initiatieven. Inwoners kunnen hun ideeën aanleveren via de mail eiland@maatvast.nl of bellen met de beheerder Sandy Goezinne 0252-515142.


SWG Lisse houdt boeken- en hobbybeurs

Lisse n De Samenwerkingsgemeente (SWG) Lisse houdt zaterdag 23 juni een boeken- en hobbybeurs in het Witte Kerkje aan de Prinsessestraat 1 te Lisse.

Naast een keur aan boeken, zowel romans als boeken over religie, geschiedenis, aardrijkskunde, kunst en natuur, hobby en kinderboeken, zijn er ook langspeelplaten, cd's, dvd's en legpuzzels verkrijgbaar. Ook zijn er verschillende hobbystands en is koffie, thee en zelfgebakken taart verkrijgbaar. Deze beurs vindt plaats tussen 10 en 15 uur. Vrij parkeren tegenover de kerk in de Irenestraat en bij de Brede School aan de Oranjelaan.


High tea met de Bollenband

Lisse n De Paraplu houdt zondag 24 juni van 14.00 tot ongeveer 16.30 uur een high tea in de grote zaal van De Beukenhof.

Gezellig kletsen en genieten van hapjes en verschillende soorten thee. En tussendoor muziek van de Bollenband die bestaat uit trommelaars, mensen met tamboerijnen, stokjes en sambaballen. Aanmelden tot uiterlijk 22 juni bij Lia van der Westen, tel. 414927 of e-mail: liavdw@gmail.com of bij Lida Zoet tel. 410331 (na 17.00 uur) of e-mail: lidazoet@hotmail.nl. Kosten: 3 euro p.p.